Umutlar Yeşersin Geleceğe

Umutlar Yeşersin Geleceğe Etkinliği

UMUTLAR YEŞERSİN GELECEĞE


Merhabalar öncelikle Erhan ÇAKIRLAR Bey "Konu Başlığı Etkinliği" biz blog yazarlarına sunduğu için çok teşekkür ederim. Bu başlığımız doğa için yazıyoruz, eminim bu etkinliğe "2080 Yılına Mektup" etkinliği gibi bir çok kitleye ulaşacağını düşünüyorum, bu etkinliğin sorumlusu olan "Deniz Deniz" ve Duo Diyet Şimdiden başarılar dilerim.

Umutlar Yeşersin Geleceğe

Önümüzdeki yılların daha güzel olması için Şimdi ki Çocuklar geleceğimizin güvencesidir. Çocuklarımız ne kadar güzel yarınlar bıraktırmak için çabalarsak geleceğimiz o kadar güzel olur ve güzel nesiller yetişir. Çocuklarımız maddi imkanlarında manevi olarak'da yanlarında olmamız gerekir, bir çocuk ne kadar iyi ve edepli yetişirse gelecek nesilde doğacak ve ya tanıştığı bütün insanlara aynı niyetle yaklaşacaktır. El ele verirsek çocuklarımızın Umutları Yeşersin Geleceğe yem yeşil bir çiçek misali açsın açsın ki onlarda doktor mühendis olsunlar. Umutlar yeşersin geleceğe Geleceğe güler yüzlü çocuklar olarak büyüsünler.

Geleceğe umutlar yeşertmek
UMUTLAR

Umutlar nasıl geleceğe yeşerir ?

Çocuklarımızın Umutlar nasıl yeşerir çocuklarımız sevgi'de ne kadar şartsız sebepsiz seversek o kadar güzel nesiller inşa edebiliriz bunları şu şekilde sıralayabiliriz.

  • Şart olmaksızın sevgi
  • Meraklı sorulara cevap vererek
  • Kucaklayarak dokunarak ve sarılarak
  • Onlara fırsatlar vererek
  • Güven vererek ve oyunlar oynayarak


Peki ya bu konu'da sizin düşünceleriniz nelerdir? bize yorum bırakarak konu hakkında görüşleriniz bildirebilirsiniz. Erhan ÇAKIRLAR dediği gibi bizde şunu söylemek istiyoruz.
Umutlar Yeşersin Geleceğe

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Umutlar Yeşersin Geleceğe diyen ilk kişi siz olduğunuz için ve etkinliğin ilk yazısı bu blogda yazıldığı için tebrik ediyorum. Umudumuz olan çocukların gelecekte temiz ve yaşanabilir bir doğaya kavuşması dileklerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Teşekkür ederim @Duo diyet takım arkadaşlarımıza ve size'de başarılar diliyorum :)

      Sil
  2. Dediğiniz gibi şartsız sebepsiz sevgilerle büyüsün nesiller, onlarda sahip çıksın doğaya, yok etme odaklı değil, yapma onarma ve yeşertme olsun amaçları. Bu güzel konuda birlikte olmaktan çok mutluluk duydum. Umarım hep birlikte yeşertiriz umutları..

    YanıtlaSil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !