Orphan: Evdeki Düşman Film İncelemesi

Evdeki düşman film anlatım

EVDEKİ DÜŞMAN FİLMİ HAKKINDA YORUMLARIM

Son zamanlarda izlediğim en ilginç filmlerden birisi Evdeki düşman filmi oldu genellikle korku filmi korkmak için izlense'de bu filmde hem yetimhane'de ailesi olmayan çocuklara yönelik ve konuşma engeli olan insanlar için yapılmış olduğunu düşünmekteyim. Orphan filmi hem korku hemde gerilim üzerine sunulmuş bir film filmin her sahnesinde bir şey çıkacak diye insan geriliyor. Gerilmeden izlemek zaten imkansız bir şey korku filmleri korkutmak için yapılmış olsada insanlara bazen yapmamamız gereken olayları'da yansıtabiliyor.

Evdeki düşman - Orphan filminin konusu

Film bir annenin karnında Jessica bebeğini kaybederek bunalıma girmesiyle başlıyor ve çocuğunu kaybeden Kate (Vera Farmiga) ve John (Peter Sarsgaard) çifti bu duruma çok üzülmüşlerdir ve anne psikolojik olarak bunalıma girmiştir.Alkol tedavileri almıştır.Bu sürecin sonunda Kate (Vera Farmiga) bir gün İşitme engeli bulunan kızı Max (Aryana Engineer) yatağında hikaye okurken bir kız kardeşi olması istediğini söylüyor ve çift yetim haneden evlatlık edinme kararı alıyorlar. 9 yaşında ki Esther (Isabelle Fuhrman) yetim hanede tanışarak şirin ve nazik kibar bir kız olduğu için ve diğerlerinden farklı olduğunu düşündükleri için evlatlık olarak alma kararı veriyorlar. Aile içerisinde ki Daniel (Jimmy Bennett) yeni kız kardeşinin tuhaf hareketleri ve başka ülkeden gelmesi sebebiyle okul çevresinde sorunlar yaşıyor. Esther (Isabelle Fuhrman) aile'ye katılması ile evdeki düşmanlık başlıyor.

Evdeki düşman - Orphan Filminin Bilgileri

Yönetmen: Jaume Collet-Serra
Ülke: ABD, Kanada, Almanya, Fransa
Tür: Gizem, Gerilim
IMDB: 7,0
Vizyon Tarihi: 4 Eylül 2009
Süre: 123 Dakika
Nam-ı Diğer: Esther, The Orphan
Ödüller: 2 adaylık
Hasılat: $41,596,251

Evdeki düşman - Orphan Fragman Trailer

Yorum Gönder

4 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Yanıtlar
    1. İzlerseniz pişman olmayacağınız eminim :) yorumunuz için teşekkür ederim

      Sil
  2. Gizem filmleri hep ilgi odağım bunu da izlenecekler listeme ekledim teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılacaklar listeniz bu filmin eklenmesine sevindim umarım kısa zamanda izler ve sayfanızda yorumlarsınız başarılar diliyorum :)

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !