Mim 2019 Yılından Beklentilerim Nelerdir?

#Mim 2019 Yılında ki Beklentilerim

Merhabalar sosyal medya hesaplarımda dolanıyordum. Ve mutlu yazarın sahibi saadet hanımdan bir mesaj geldi hemen incelemek için açtım güzel bir sohbet sonrası bana blog sayfasında hazırladığı konusu "2019’dan beklentilerim Mim yazısı" hazırladığından bahsetti ve sağ olsun benide mimlemiş blog sayfasını ziyaret ederek hemen inceledim yanlış hatırlamıyorsam ikinci kez mimlendim daha önce'de 2018 için bir mim etkinliğine katılmıştım yazımı şuradan okuyabilirsiniz.

Yeni yıl'da Neler Bekliyorum : #2018 MIMLEME ETKINLIĞINE KATILDIM

Saadet hanımın'da 2019 üzerine beklentileri için yazmış olduğu makaleye ulaşmak için Saadet hanımın 2019'dan beklentileri

Beni Mimleyen : Mutlu Yazar
Etkinlik Sorumlusu Web : mutluyazar.com
Etkinlik İle İlgili Ayrıntılı Bilgiler : 2019 Yılından Beklentiler

yeni yıl hedefleri blogger

JD SEZER'in Blog Sayfamın 2019 Yılından Beklentileri

Her insanın Yeni bir yılda yeni yeni beklentileri vardır benim ise jdsezer blog sayfası olarak beklentilerim şu şekilde amacım daha çok kitleye ulaşmak yeni bireyler hedeflemek yeni topluluklar ile tanışmak konuk olarak ağırlamak sadece beklentilerim röportaj ve konuk yazarlık değil blog dünyasında yapılmamış projeler gerçekleştirmek web ve google için site optimizasyon gerçekleştirmek daha sayamadığım bir çok ayar yapmak ve imkanım olursa başkalarının hazırlamış olduğu blogger temalarını kullanmak değil bizzat kendimin hazırlamış olduğu blogger temasını kullanmak istiyorum kendimi bu alanda geliştirmeye devam ediyorum.

Benim 2019 Yılından Beklentilerim

Benim 2019 yılından beklentilerim gelelim 2019 yılından beklentilerim şu şekilde 2018 göre kat kat ilerlemeler gerçekleştirdim kendime düzenli bir iş ve küçük bir düzen kurdum Allah'ın yardımı ile önce ki denemelerimde bahsettiğim gibi hiç bir şey yolunda gitmiyorsa bile sen şükret ve yürüdüğün yolda bıkmadan usanmadan yürümeye devam et çünkü Allah her zaman sana yardım eder düştüğünde elinden tutar kaldırır aç kaldığında karnını doyurur sen Allah'a her zaman şükret Elhamdülillah'de çünkü Allah bağışlayıcıdır. Allah insanlara taşıyamayacağı yük vermez ve 2019 yılından beklentilerim üç kelime ile anlatacak olursam sağlık,huzur,düzen derdim ve ikinci plan'da aşk ve para umarım yeni yılda yeni dilekler gerçekleşir okuyan ve beni mimleyen herkese çok teşekkür ederim :)

Mim Etkinliğine Davet Ettiklerim
fatofotofan.blogspot.com
www.zanalab.com
yesimlehertelden.blogspot.com
yinebirgunbizboyle.blogspot.com


Küçük Bir Not: Mim'de olmayan sevgili okuyucular sizler'de isterseniz bu mim etkinliğine katılabilirsiniz ve katılırsanız bana haber vermeyi lütfen unutmayın incelemek ve yorumlamak için ziyaretiniz gelmek istiyorum..

Yorum Gönder

22 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Çok teşekkür ediyorum Sezer davetime icabet ettiğin için. Ellerine sağlık. 2019 yılından beklentilerinin gerçekleşmesi dileğimle, başarılar..Yolun açık olsun ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Saadet hanım Amin inşallah :) Çook sağolun

      Sil
  2. 2019 iyilikler getirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim @*mehAp hanım size'de 2019 iyilikler getirir umarım :)

      Sil
  3. dilerim tüm beklentileriniz gerçek olur.blogla ilgili ilk temadan sonra sıraya girebilirim yardım alma konusunda:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim @Alanay hanım blog sayfası teması için çalışmalar başlarsınız umarım sizde yardım istediğiniz her zaman yardımcı olabilirim iletişim geçmeyi unutmayın iyi günler dilerim :)

      Sil
  4. Öncelikle 2019 hepimiz için hayırlar getirsin.Ben herşeyin başı sağlık derim hep.Sağlık olsun gerisi de olur..Mim daveti için de teşekkür ederim.İlk fırsatta katılmaya çalışacağım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah Yeşim hanım evet sağlık her zaman çok önemli sağlık olmazsa olmaz mutlaka mim katılmanı bekliyorum şimdiden başarılar yeşim hanım

      Sil
  5. Çok teşekkür ediyorum mimlediğin için, umarım dilediğin herşey gönlünce gerçekleşir. Blog Yazarlığı hayatında bolca başarılar dilerim herkese..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Rica ederim Nevruz bey teşekkür ederim ziyaretiniz ve yorumunuz için iyi günler dilerim

      Sil
  6. Yeni yılda tüm dileklerinizin, umutlarınızın gerçekleşmesini dilerim. 2019 hayal bile edemeyeceğiniz güzellikleri getirsin size ve isteyen herkese...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizi buralarda tekrar görmek ne güzel Nihal hanım çok teşekkür ediyorum umarım bu güzellikler sizin ve tüm blog yazarları içinde geçerli olur kendiniz iyi bakın yorumunuz için teşekkür ediyorum iyi günler dilerim

      Sil
  7. Kolaylıklar dilerim ben de...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @Yurdagül hanım sizi burada görmüş olduğuma sevindim teşekkür ederim Allah size'de kolaylık versin :)

      Sil
  8. Teşekkür ederim, dileklerimiz gerçekleşir umarım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Amin inşallah teşekkür ediyorum @özlem hanım

      Sil
  9. İstediğin gibi bir 2019 yılı olur umarım kardeşim 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim @Cem bey iyi günler dilerim

      Sil
  10. Bu mim bana da uğramıştı. Oysa ki yeni yılın ilk ayını tamamlamak üzereyiz. Zaman ne hızlı geçiyor. Geç de olsa size iyi seneler dileyeyim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet zaman çabuk geçiyor @Gülhan hanım 2019 bitti 2020 gireceğiz neredeyse her yıl biraz daha yaşlanıyoruz çok teşekkür ediyorum gülhan hanım sizede iyi seneler ve iyi günler dilerim.

      Sil
  11. Bu yıl herkese istediklerini getirsin hayırlısıyla🍀 .2019 da Sezer arkadaş gibi değerli blogger dostları kazanmaya başladım 🙏Mim için sağol en kısa zamanda paylaşıcam bende 😁

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin inşallah Fatma hanım 2019 umarım size daha nice arkadaşlar kazandırır mim hazırlayınca geri bildiriminiz mutlaka bekliyorum Fatma hanım iyi günler dilerim :)

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !