Lezzet Tramvayı Kimdir

lezzet tramvayı röportaj

Blogger Lezzet Tramvayı İle Röportaj

  • Bize kendiniz tanıtır mısınız?
Merhaba ben Kayserili Çerkez kızıyım. Eğitime çok önem veriyorum. Kişi kaç yaşında olursa olsun kesinlikle kendini geliştirmeli diye düşünüyorum. Erciyes Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirdikten sonra İşletme okuyarak lisans tamamladım. Marmara Üniversitesinden formasyonum bulunmakta. Şimdide İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünde okuyorum.
20 senelik kurumsal firmalarda iş tecrübem bulunmakta 16 senelik evliyim 11 yaşında bir kızım var.
  • Lezzet Tramvayı ismini nasıl buldunuz?
Blog açmaya karar verdiğimde blog adı düşünürken , yeğenim ve eşimin ortak düşünceleri sonucunda Lezzet Tramvayı ortaya çıktı. Lezzet Tramvayı ismi benimde hoşuma gidince bloğumun adını vermiş oldum.
  • Üniversite başarınızı nasıl sağladınız? Çalışma yönetiminiz nedir?
Ben ders çalışmayı kendimi bildim bileli çok severim. Sessiz ortamlarda ders çalışarak ,derslerde iyi puanlar hedefleyerek o hedeflerime ulaşmak için çok çalıştığımı bilirim. İyi notlar alan arkadaşlarım hep rakibim olmuştur nedense.
  • Yemek yapmak sizce bir sanat mıdır?
Evet Yemek kesinlikle sanattır. Yemek konusunda çok hırslı değilimdir. Ama çok meraklı olduğum doğrudur. Özellikle yöresel yemek yapımını seyretmekten büyük bir zevk alıyorum. Yöresel gezilerde yapılan yemek programlarını kaçırmamaya özen gösteriyorum.
  • Yeni mekanlar keşfetmek nasıl bir duygu?
Yeni mekanlar beni nedense hep heyecanlandırmıştır Bir Mekan keşfederken , Sanki o mekanın bana aitmiş olduğunu hissederim. Keşfettiğim mekan da ,kendimi ev ortamındaki gibi hissedersem o mekanın müdavimi olurum .
  • Televizyon programlarından çağrıldığınızda nasıl bir duygu hissettiniz?
Televizyon tecrübem olmadığını düşünürsek ,davet aldığımda tabi ki çok heyecanlanıyorum. İlk televizyon davetinde Ekran karşısında konuşamam diye korkmuştum. Ama çok doğal davrandığınızda ve konuşmaları akışa bıraktığınızda heyecan kalkıyor.
  • Blog ve yemek yarışmalarında ki başarınızı nasıl sağladınız?
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Keskinoğlu firmasının Zeytinyağlı Tarifler yarışmasına katıldım. Yarışma başvuru sonucunda 14 kişi finale kaldı bende içlerinde yer alıyordum. Yarışmanın son aşamasında ise hiç iddiam yoktu. Çok mütevazi bir şekilde,hırs yapmadan yemeğimi hazırladım. Jüri üyelerinin yemeği tattıklarını bilmiyordum. Bunu duyunca Ah rezil oldum. Beğenmeyecekler düşüncesiyle jüri üyelerine ikram ettim. Sonuçlar açıklandığında ikinci olarak beni söylediklerinde inanamadım. Çünkü diğer finalist arkadaşların benden daha iyi olduklarını düşünüyordum.
  • Blog sayfasında tanıttığınız en önemli mekan ve ürün neydi?
Her tanıtım yaptığım ürünün kendine göre özellikleri olduğu için bir isim veremeyeceğim. Ürün ve Mekanların hepsi benim için aynı özellikle
  • Basında tanınmak sizin için nasıl bir duygu?
Basında Lezzet Tramvayı olarak çok fazla tanındığımı düşünmüyorum. Fazlasıyla tanınmak tabi ki çok isterim. İnşallah sosyal medya sayesinde büyük bir kesim tarafından tanınır hale geleceğim. Tabi Tanınmak için kesinle tembellik yapmadan , çalışmak şart...
  • Size ulaşmak isteyen okuyucularımız hangi bağlantıları kullanabilir?
Bana ulaşmak isteyen okuyucularım;
www.lezzettramvayi.com adresinden
lezzettramvayi@hotmail.com adresinden
@lezzettramvayı instagram hesabımdan
ulaşmaları mümkün.
  • Bizim blog sayfamız hakkında görüş ve önerileriniz nelerdir?
Blogunuzun yeni olmasına rağmen içerik ve paylaşımlarınız verdiğiniz mesajlar oldukça etkileyici. Görsellerin görüntü kalitesi ne kadar iyi olursa bloğunuz daha okunur hale gelecektir.

Yorum Gönder

19 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Lezzet tramvayını yıllardır severek takip ediyorum. işini özenerek yapan insanlardan Arzu Hanım. Başarılarının devamını diliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Arzu hanım yeni tanıdık gerçekten kaliteli içerikleri var röportaj sayesinde dahada yakından tanıma şansım oldu yorumunuz için teşekkür ederim @En Nefis Tariflerim

      Sil
    2. Teşekkür ederim sevgilerimi gönderiyorum https://jdsezer.blogspot.com/logout?d=https://www.blogger.com/logout-redirect.g?blogID%3D2884343726275711703%26postID%3D2397956230397383574

      Sil
  2. Röportaj için Teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz ve ziyaretiniz için teşekkür ederim :) @LEZZET TRANVAYI

      Sil
  3. Lezzet Tramvayı yazarı Arzu Hanımı bu röportaj sayesinde daha yakından tanıma şansım oldu. Kendisini uzun zamandır takip eden biri olarak çok başarılı buluyorum.
    Bu güzel röportaj için emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Arzu hanım bende röportaj sayesinde arzu hanım daha yakından tanıdım ziyaretiniz ve yorumlarını için teşekkür ederim @Sosyal Medya Kafe

      Sil
  4. Bir şey yapmak için başlamak lazım güzel bir röportaj olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet harekete geçilmeden adım atılamıyor yürümeden koşulmuyor, Lezzet Tramvayı güzel adımlar atmış tebrik ediyoruz sizinde değerli yorumunuz için teşekkür ederim @Yusuf Bey :)

      Sil
  5. ay eveet bilirim tabii, severim deee, ama bloguna yorum yapamıyom onun, yorum kutusu izin vermiyooo, keşke bizimki gibi olsa, bak işte, seninki gibi, senin bloga da eskiden yorum yapamıyoduum yaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin Sevgili Deeeeep :) Arzu hanım bizde sevdik yorum yapılması için blogger yorumları sistemi kullanmıyor wordpress sunduğu bir yorum kutusu sunuyor bende eskiden sadece disqus kullanıyordum sizin bildirileriniz üzerine gereken düzenlemeleri yaptım arzu hanım bu sorun bildireceğim umarım düzeltir :)

      Sil
  6. Degerli blog yazarını detaylı şekilde tanımamıza imkan sagladıgınız için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba @Esra hanım sizi burada görmek ne büyük zevk :) hoş geldiniz blog sayfamıza daha büyük kitleye ulaşmak için çalışmalara devam ediyorum desteğiniz esirgemeyip bu yolda destek verdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum kendiniz iyi bakın iyi günler Esra Hanım :)

      Sil
  7. Lezzet Tramvayı çok eski bloglardan. Şimdi burada görmek çok iyi oldu. Güzel röportaj olmuş. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece lezzet tramvayı değil daha bir çok blog yazarına ulaşacağım tabi buda sizler sayesinde olacak umarım çalışmalar devam ediyorum eski ve yeni bütün blog yazarları röportaj davet ediyorum :) destekleriniz için teşekkürler @Elmas hanım

      Sil
  8. Blog tanıtımlarına yer vermek güzel oluyor.. hem bizler yeni bloglarda ilginç paylaşımlar görüyoruz, hem de tanıtılan bloglar daha fazla takipçi kazanabiliyorlar. yani her iki taraf içinde olumlu etkileri olan bir girişim bu ropörtaj / tanıtım vb tarzı paylaşımlar.
    elinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette öyle @Ephendy bey tanıtım yapılan blog ve röportaj gerçekleştiren blog arasında güzel bir etkileşim oluyor hem blog yazarı tanınıyor hemde biz daha yakından tanımış oluyoruz geri dönüş yapan blog sayfaların tamamı ile röportaj sonrası'da iletişim halinde kalıyoruz. gerekirse sosyal medya'dan takip ederek elinden tutmaz bizim görevimiz :)

      Sil
  9. Arzucum bir tanedir cok severim. Blog dünyasindaki kibar, nitelikli sadik dostlardandir 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arzu hanım :) ve kızı çok şeker bu röportaj daha erken yapmak gerekiyormuş :) demek ki :)

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !