Diaryofmeri Kimdir

Diaryofmeri röportaj

Diaryofmeri - Meri Röportaj

  • Diaryofmeri kimdir bize kendiniz tanımlar mısınız?
Merhabalar.Ben Meri. yirmi yedi yaşındayım.Yakında yirmi sekiz yaşıma gireceğim.Kova burcuyum.6 senedir blog yazıyorum ama 3 senedir bu blogumda paylaşım yapıyorum.Neleri yapmayı seviyorsam blog sayfamın içeriğini de bu şekilde seçtim.Yeni kozmetik ürünler denemeyi,Kore dizileri,filmleri izlemeyi,tarih kitapları okumayı,yemek yapmayı,farklı atıştırmalıklar denemeyi,hayvanlar için yapılan yararlı şeyleri paylaşmayı seviyorum.
  • Kore kozmetik ürünleri hakkında görüşleriniz nelerdir?
Kore kozmetik sektörü çok gelişmiş bir sektör.Bu sektörü takip edenler bilir ki ülkemizde yada Kore dışında herhangi bir ülkede çıkan yeni ürün,yeni içerik çoktan Kore kozmetik sektörü tarafından bulunmuş ve piyasaya sunulmuştur,yani bu sektör bizden üç  sene önden gidiyor.
Buldukları içerikler'de oldukça faydalı,
Meselaaloe vera Seneler önce hemen hemen her Kore ürününde bulunur hatta ayrı bir ürün bile çıkarılırdı bu içerik için,diğer ülkelerin ürünlerine aloe vera yada benzeri faydalı içerikler çok sonra geldi.Aynı içerikli Kore ve diğer ülkelerde yapılan ürünü kıyas ettiğimizde ise Kore'nin açık ara farkla çok daha faydalı olduğunu görüyoruz. Kendimden örnek vermek gerekirse yıllardır çare bulamadığım cilt problemime sadece bir Kore ürünü faydalı oldu ve bunun dışında hiçbir ürün o kadar etkili olmadı.Ürünü yaparlarken çözüm odaklı yapıyorlar.
  • Türkiye kozmetik ürünleri ve Kore kozmetik ürünleri arasındaki farklar nelerdir?
Şuan hemen hemen arada hiç fark kalmadı diyebiliriz.Türk markaları Kore ürünlerine yetişti bile.Hatta o kadar güzel Türk kozmetik ürünleri var ki...
Kore'den o ürünü alacağıma buradan hem daha hesaplı hem de hemen hemen aynı etkiyi gösteren ürünü tercih ederim diyorum,ama bu Türk kozmetik ürünleri için geçerli.Yabancı ürünlerde Kore kozmetiğin yakın etkiye sahip olan az ürün var diyebiliriz.
  • Mutfakta denediğiniz en değişik tarif nedir?
Jjajangmyeon :) Kore'nin siyah fasulye soslu spagettisi diyebiliriz.Kore dizileri izleyenler bileceklerdir.Çok sık yerler.İçeriğini helal malzemelere çevirip yapmıştım.Sosu dahil hatta o sosu yapmak için fasulyeyi ezmesine kadar her şeyi kendim yaptığım için bol emekli olmuştu ve sonunda harika bir tat çıktı ortaya.
  • Asya dizi ve film önerileriniz nelerdir?
Asya içinde benim önerim Kore dizi filmleri bize daha yakın.Daha izlenilesi.İlk hayran olunan zamanlarda okul temalı diziler-filmler izlense'de ilerleyen dönemlerde biraz daha değişik,polisiye en çok da tarihi diziler seviliyor.Tavsiye etmem gerekirse'de öncelikle bu dönemlere ait yani Kore'nin şuan ki halini görebileceğimiz diziler daha iyi olur.
Sıkılmadan keyifle izlerken yemekleriyle,kurallarıyla,mekanlarıyla,insanlarıyla,teknolojisiyle şuan ki
Koreyi de izlemiş oluyoruz. Dizi öner derseniz de dönem dizisi olarak Reply serisi,tarihi kategoride Muhteşem Kraliçe,yeni dizilerden de Are You Human Too'yu önerebilirim. Film olarak herhangi bir şey öneremeyeceğim.Eski filmlerini çok izlemesem de yeni özellikle bu sene yapılan filmleri çok güzel.Ben de yeni yeni izliyorum.
  • En son okuduğunuz ve önerdiğiniz tarihi kitaplar nelerdir?
En son okuduğum kitap İlber Ortaylının En Uzun Yüzyıl kitabı.Tarih kitaplarında İlber Ortaylının kitaplarını tavsiye ederim.En güzel bilgiler öğreneceğimiz bir yazar.Güvenilir ve bilgileri araştırmalara ve kaynaklara dayalı.Şuan tarihi bir kitap olmasa da Harry Potter ve Ölüm Yadigarlarını okuyorum.
  • Blog yazmanızda ki temel amaç nedir?
Keyif aldığım şeyleri paylaşmak.Aynı zamanda faydalı olmak.Birçok insanla ortak noktanız çıkıyor ve bu yazılar aracılığıyla paylaşım gerçekleşiyor.
  • Kedi nasıl sahiplenir gerekli evraklar nedir?
Sokaktan,sahibinden yada dernekten alıyorsanız herhangi bir evraka gerek yok.Ama barınaklar için evrak gerekiyor olabilir.Arayıp öğrenilebilir artık belediyelerin barınak hizmetleri çok iyi.Yani en azından benim yaşadığım yerde böyle.
  • Kedi sahiplenmek size neler kattı ?
En büyük kattığı şey sorumluluk.Artık bir cana bakma sorumluluğunuz oluyor.Mamasını verirken,veterinere götürürken,odasını temizlerken hep o nasıl rahat eder nasıl sağlıklı olur diye düşünüyorsunuz.Bunun dışında hayvan korkumu yendim.Kedilere karşı yoktu ama köpeklerle ufak bir maceram olmuştu küçükken ondan dolayı köpeklerden korkardım ama kedi sahiplendikten sona köpeklerden korkmayı bırakın sevmeye bile başladım.Yanına yaklaşamazken başlarını okşamaya başladım.Çok güzel bir duygu.Aynı şekilde diğer hayvanlara karşı da bu şekilde oluyorsunuz.
  • Bizim blog sayfamız hakkında görüş önerileriniz nedir?
Birçok konuda oldukça faydalı makaleler paylaşılan bir sayfa.Bunun dışında birçok bloggeri tanımak için harika,keyifli röportajlarınız var.Bence blogunuz için herhangi bir öneriye ihtiyaç yok.
  • Size ulaşmak isteyen okuyucularımız hangi bağlantıları kullanabilir ?
Blog Link: https://diaryofmeri.blogspot.com
Mail: diaryofmeri91@gmail.com ile ulaşabilirler.

Yorum Gönder

3 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Güzel bir röportaj olmus. Diary of merry uzun süredir takiplestigim arkadaslarimizdan. Sevgilerimi gönderiyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Meri meri kore kozmetik meraklısı uzun zamandır takipte olmanız harika değerli yorumunuz için teşekkürler @Derya hanım

      Sil
    2. Çok teşekkür ederim🥰

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !