Pubiza.com Nedir Nasıl Kullanılır

pubiza.com nasıl kullanılır

Pubiza.com Nedir Nasıl Kullanılır

Pubiza.com Nasıl Kullanılır

Pubiza kısalttığınız bağlantılardan gelir elde etmenizi sağlayan bir sistemdir. Öncelikle sitemize üye olmalı ve sonra paylaşmak istediğiniz bir bağlantıyı kısaltma bölümümüzü kullanarak kısaltmalısınız. Size verilen kısa linki Youtube, Facebook, Twitter, Twitch vb. sosyal mecralarda veya web sitelerinizde paylaşarak gelir elde edebilirsiniz.

Bu sistemden para kazanmak için üye olmalısınız


Ne Kadar Kazanabilirim

Yayıncı Oranları sayfamızda yer alan, ülkelere göre değişen ücretlendirmeler doğrultusunda gelir elde edersiniz. Yayıncı oranları sayfasındaki ücretler 1000 tekil ziyaretçi için geçerlidir. Örneğin yaptığınız paylaşım Türkiye’den 10.000 kişiye ulaştı, Türkiye ortalama Cpm rakamınız 20TL ise 10.000/1000x20TL=200TL kazanç elde edersiniz.
Sitenizdeki linkleri üye panelinizdeki kodu ekleyerek otomatik kısaltabilir, ayrıca Flash reklam ve Pop reklam kodlarını ekleyerek sitenize giren kullanıcılara günde 1 kere reklam gösterimi yaparak ekstra kazanç sağlayabilirsiniz.

Kısaltılmış linkin geçerlilik süresi var mı?

Kısaltılmış linklerin geçerlilik süresi bulunmamaktadır süresiz bir şekilde sistem içerisinde saklanmaktadır.

Kısaltılmış link demo beta önizleme

  • Pubiza Kısa URL TAMAMEN TEST AMAÇLIDIR:https://lnkload.com/2tZjD Bu Biz Kısaltılmış Pubiza Link Önizlemesidir.
  • Intro Reklam,Popup Reklam demo beta önizleme

    INTRO Reklam Ve Popup Reklam Test İçin Tıklayınız.


    Pubiza.com İle Para Kazanmak İçin Tıklayınız.

    Rastgele bir web sayfanız varsa Pubiza.com kullanarak para kazanabilirsiniz yalnızca aza olup sistem üzerinde belirtilmiş işlem basamaklarını uygulamanız yeterlidir. sistem çok kolay çalışıyor sormak istediğiniz sualler varsa yorum olarak yazabilirsiniz bildiklerimi yanıtlarım bilemediklerimi sizin için araştırabilirim.

    Bannerlar - Pubiza.com - kısalt, paylaş ve kazan!
    PUBİZA REKLAM GÖRSELLERİ HENÜZ YAYINLANMADIĞI İÇİN LİNK.TL

    Yorum Gönder

    12 Yorumlar
    * Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
    1. Ödeme nasıl aınıyor? Tc kimlik no isteniyor mu, havale ücreti kesiliyor mu?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. ParaPara Ve Paypal Sistemi İle ödeme alıyorsunuz detaylar için firma ile iletişim geçebilirsiniz referans kodumuz ile üye olmak size katkı sağlayacaktır.

        Sil
    2. Flash reklam nasil yapilir hocam pubizada

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. "https://pubiza.com/?r=317569" Referans link Tıklayarak Kayıt oluyorsunuz ve "Araçlar" tıklayarak Flash Reklamda ki kodu web siteniz eklemeniz yeterli olucaktır. Detaylar için firma ile iletişim geçebilirsiniz referans kodumuz ile üye olmak size katkı sağlayacaktır.

        Sil
    3. Bu linklere tıklayanlar ücret ödüyor mu

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba Hüseyin bey linklere tıklayanlar ödeme yapmıyor google adsense mantığı ile çalışıyor sistem kullanıcı reklam gösterimi başına sizin tarafınız ödeme yapılıyor. Detaylar için firma ile iletişim geçebilirsiniz referans kodumuz ile üye olmak size katkı sağlayacaktır.Sil

        Sil
    4. Yanıtlar
      1. Merhaba YAŞAMDAN YAZILAR gerisi tamamen sizin performansınız bağlı ne kadar gösterim alıyorsanız o kadar ödeme alıyorsunuz ben sistem hakkında kesin konuşmak istemem çünkü hiç ödeme almadım. " Detaylar için firma ile iletişim geçebilirsiniz referans kodumuz ile üye olmak size katkı sağlayacaktır."

        Sil
    5. Link kısaltma sitelerinden pek bir şey anlayamadım. Reklâma gidiyor ama kısalttığım linkin esas adresine geri dönmüyor. Yani bloğumdan bir yazının linkini kısaltıyorum, reklâm geçilmiyor bir türlü. Ziyaretçi bunu virüs sanır diye siteye koymakta tereddüt ediyorum.

      YanıtlaSil
    6. Link kısaltma siteleri hazırlamış olduğunuz makalenin linkini kısaltır ve linke tıklayan kullanıcılar üzerinden ödeme alırsınız bu işi profesyonel olarak yaparak para kazanan kişiler var reklama tıkladıktan sonra yönlendirilen pencereyi kapatarak esas sayfaya gidilmesi gerekiyor. Evet tereddüt etmekte çok haklısınız çünkü siz ne kadar reklamları sevmiyorsanız okuyucularınızda bir içeriğe ulaşmak istediğinde bu zorluklarla karşılaşacak bende kendi blogumda bu tür reklamlara yer vermedim şuan Google Adsense ♥ ile çalışıyorum getirisi şuan düşük olsada hobi amaçlı yazdığım için şikâyetçi değilim

      YanıtlaSil
    7. pubiza günün sonundamı kazanç veriyo?

      YanıtlaSil
      Yanıtlar
      1. Merhaba User pubiza anında kazanç sağlayan bir sistem iyi günler dileriz.

        Sil

    #buttons=(Accept !) #days=(20)

    Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
    Accept !