2080 Yılına Mektup: Geleceğe Not Bırakma Etkinliği ve Düşünceler

JDSEZER
8
2080 Yılına Mektup Etkinliği

2080 YILINA MEKTUP

"2080 Yılına Mektup"... Sevgili Erhan ÇAKIRLAR'ın başlatmış olduğu, Google'da bulunmayan bir kelimenin üzerine bir konu girerek Google sıralamasında üste çıkma yarışmasına ben de yer almak istedim. Bu içeriği de tüm okuyucularla paylaşmak istiyorum.

İnsanlar 20 yıl, 80 yıl doğar, büyür ve ölürler. Peki ya hiç düşündünüz mü, 2080 yılına bir mektup yazmayı? Aslında insanlar her gün, günlerce tonlarca işle uğraşıyor. Eski dönemlere baktığımızda mektup yazmak oldukça trenddi. Peki ya şu an, 2019 yılında hiç mektup yazan var mı? Çok nadir, sayılı insanlardır.

2080 Yılına Mektup Nasıl Yazılır?

Mektup yazarken dikkat edilmesi gereken birçok unsur mevcut; tabii bunları tek tek saymayacağım. Mektup deyince de aklıma "KARTPOSTAL MODASI" geldi. Sevgili Fatofotofan, bizim blog sayfamızda kartpostal modası üzerine bir içerik yazmıştı; o içeriğe bırakacağım linkten ulaşabilirsiniz. Kartpostal da bir mektup aslında; mektubun içine koyarsın ve gönderirsin. Peki hangi yıla göndermek istersin? 2080 yılına mı? 2070 yılına mı? 2090 yılına mı? Yoksa en sevdiğin insana mı?

2080 Yılında Yazılmış Bir Mektup

Bu mektubu 2080 yılına yazıyorum. Bunu okuyan sen, mutlu, huzurlu, güzel bir gün geçirmen dileğiyle... Yazımızı okuyup paylaşmayı ve yorumlamayı unutmayın.

Yorum Gönder

8Yorumlar

  1. Güzel bir yazı olmuş :) sanırım ben en sevdiğim insana mektup yazmak isterdim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeniz sevindim @Rabbia hanım o zaman artık "en sevdiğim insana mektup yazmanız" kaldı sadece iyi günler

      Sil
  2. 2080 yılına mektup yazısı ile sıralamanın tepesinden giriş yaptın hocam. Tabi zirve rüzgarlıdır onu da söyleyim :) teşekkürler destek ve katılım için eline sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Zirveyi kim sevmez ki.. şimdi rüzgar fazla etkilemedi buraları onuda ben söyleyeyim rica ederim kendiniz iyi bakın tekrar görüşmek dileğiyle Erhan bey :)

      Sil
  3. 2080 yılına mektup etkinliğinde oldukça keyifli paylaşımlar okuduk. Biz katılamadık bu seferki etkinliğe ama arkadaşların yazılarını destekliyoruz. Teşekkürler etkinliğe katıldığınız için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet harika bir etkinlik ve harika bir rekabet olmuş umarım bir daha'ki etkinliklerde siz'de yerinizi alırsınız @Dert Anası Gülhan hanım iyi günler dilerim.

      Sil
  4. Çok güzel bir erkinlik oldu çok değişik fikirler çıkıyor günden güne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle yeni fikirler blogların daha çok tanınmasını sağlıyor ziyaretiniz ve yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil

gavel Yorum Kuralları sentiment_satisfied_alt

  • check_circle Yorumlarınızda saygılı, yapıcı ve konuya odaklı bir dil kullanmaya özen gösterin.
  • check_circle Farklı görüşlere ve fikirlere hoşgörüyle yaklaşın. Tartışmalar, saygı çerçevesinde daha değerlidir.
  • cancel Hakaret, argo, küfür, aşağılayıcı ve küçük düşürücü ifadeler içeren yorumlar onaylanmayacaktır.
  • cancel Spam, reklam veya konuyla ilgisiz link paylaşımı yapmak yasaktır.
Kopyalandı!
Yorum Gönder