Uzak Doğu Dizileri

En iyi uzak doğu dizileri

Uzak Doğu Dizileri

Her ne kadar ülkemizde ağırlıklı olarak Türk dizileri ve Amerikan dizileri seyredilse de son zamanlarda uzak doğu filmleri'de özellikle kadın izleyiciler arasında oldukça popülerleşmeye başladı. Eğer siz de izleyecek yeni diziler bulmak istiyor ve özellikle de drama türündeki dizileri tercih ediyorsanız uzak doğu dizilerine kesinlikle bir şans vermelisiniz. Bu yazımızda sizlere Tayland, Tayvan ve Kore dizilerini tanıtacağız, umarız yazımızı beğenirsiniz.

Tayland Dizileri

Tayland dizi sektöründe oldukça aktif bir ülke ve çok geniş bir konu skalasında ürettikleri diziler dünyanın birçok ülkesindeki televizyon kanallarında farklı farklı isimlerle yayınlanıyor. Eğer ilk defa bir Tayland dizisi izleyecekseniz yolculuğunuza 20 bölümden oluşan “Full House” isimli romantik drama ile başlayabilir ya da polisiye/aksiyon tarzı dizilerden hoşlanıyorsanız 16 bölümlük “Cubic” adlı diziyi izleyebilirsiniz. Tayland dizilerinin konu çeşitliliğine de bir örnek vermek gerekirse özel yetenekleri olan ancak bu yetenekleri nasıl kullanacağını bilemeyen bir gencin serüvenin anlatan 17 bölümlük “Devil Lover” dizisinden de bahsetmeden geçmek olmaz.

En iyi Tayland dizilerinin bir derlemesini incelemek isterseniz şu linke tıklayabilirsiniz: En iyi tayland dizileri.

Tayvan Dizileri

Tayvan genellikle romantik komedi türünde oldukça başarılı diziler üretiyor. Örneğin Amerikan gençlik dizilerini seviyorsanız Tayvan dizileri serüveninize de 20 bölümlük bir romantik komedi olan “Devil Beside You“ ile başlayabilirsiniz. Dizide asi ama popüler gençler, yakışıklı basketbol takımı kaptanları, güzel kızlar, ilişki yaşayan veliler, entrikalar ve benzeri bir gençlik dizisinde ne ararsanız var.

Tayvan dizileri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için şu linke tıklayabilirsiniz: Tayvan dizileri.

Kore Dizileri

Kore dizilerine bir şans vermeyi düşünüyorsanız en iyi Kore dizilerinden biri olan 16 bölümlük “Signal“ dizisini rahatlıkla size önerebiliriz. Dizinin konusunu kısaca 15 yıl önce bir kız çocuğunun kaçırıldığına şahit olan ve o dönemde ilkokul öğrencisi olan Park Hae Yeong’un polis olmasının ardından iki ortağı ile birlikte çözülememiş eski dosyalar üzerinde çalışması olarak özetleyebiliriz. Signal’in yanı sıra 16 bölümlük “Descendants of The Sun“ ve 20 bölümden oluşan “Secret Garden” da en kayda değer Kore dizileri arasında yer alıyor.

Yeni bölümlerinin çıkmasını beklemize gerek olmayan, tüm bölümlerini dilediğiniz zaman izleyebileceğiniz tamamlanmış Kore dizilerinin bir listesine şu linke tıklayarak ulaşabilirsiniz: Kore dizileri.

Umarız yazımız sizin için faydalı olmuştur, her türlü görüşünüzü yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz çok seviniriz.

Konuk Yazar:Defne Nil » Kadın Sağlığı Uzmanı
        

Sağlık, beslenme, cilt bakımı, moda, anne, çocuk, hamilelik, güzellik gibi konuların yer aldığı kadın ve sağlık sitesinin sahibi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Radyo televizyon öğrencisiyim, içimdeki yazma tutkusuna engel olamayarak Hesna.net'i kurdum.
Blog Sayfası


Yorum Gönder

9 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Çok sık rastlıyorum hatta sırf bu tip dizilerle ilgili blog yazanlar var. Bizim gençliğimizdeki Meksika ,G.Amerika dizileri furyası gibi sanırım. Hiç izlemedim ,bizimkiler nasılsa yerli versiyonlarını bol bol çekiyorlar.Bilgilere teşekkürler, seyredersek yararlanalım.

    YanıtlaSil
  2. Kore dizilerinin bu denli takip edilmesinden dolayı merak etmeye başladım. Öneriler için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Kore dizileri oldukça popüler. Ancak ben izlemiyorum :) Teşekkürler öneriler için :)

    YanıtlaSil
  4. Kore dizisi izleyeceğim inşallah. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Bi bakmalı, teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  6. Güzel dizilere benziyorlar, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. Ne yazik ki bbir türlü isinamadim ��

    YanıtlaSil
  8. Kore dizilerini severim 😍

    YanıtlaSil
  9. oleeey bana faydalı oldu buuuuu yazıııı :)

    YanıtlaSil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !