Geleneksel Ağaç Ev Sohbetleri #68

DEEPTONE Ağaç Ev Sohbetleri 68

GELENEKSEL AĞAÇ EV SOHBETLERİ #68

Ağaç Ev Sohbetleri #68, Merhaba sevgili dostlarım,
Günlerden bir gün kahve mi alıp masama doğru ilerledim ve her zaman ki Spotify çalma listemi seçerek blog panelim kurcaladım İstatistikler inceledikten sonra rutin bir şekilde yaptığım Okuma Listesine doğru ilerledim, Severek takip ettiğim, belki de  yeni yeni takip etmeye başladığım kirmiziruh.blogspot.com hazırlamış olduğu yayın gözüm ilişti katılmak istediğim mim listesi köşede dura dursun "Geleneksel Ağaç Ev Sohbetleri #68" etkinliği gözüme çarptı sevgili deeptone ♥ yine tatlı bir etkinlik başlatmış buradan kirmiziruh.blogspot.com çok teşekkür ederim belki de kendisi olmasaydı bu etkinlikten haberdar olamayacaktım ve bu etkinlikte bende yer almaya karar verdim.

Etkinlik Sorumlusu : Deep Tone
Kırmızı Ruh : kirmiziruh.blogspot.com
Etkinlik Sorumlusu Web : sadevederin.blogspot.com
Etkinlik İle İlgili Ayrıntılı Bilgiler : Ağaç Ev Sohbetleri #68 Bloggerla nasıl tanıştınız?

Bloggerla nasıl tanıştınız?

Bloggerla tanışmam çok eskilere dayanıyor muhtemel olarak 2017-2016 senesinde blog yazmaya başladım, 2013 senesi öncesinde bedava-sitem ile tanışmam ile web site kurma işlerine merak sarmıştım tabi o zamanlar sadece flash şiirler,güzel sözler yayımlayarak 1,2 kişi sayfamızı ziyaret etsin sevinçten havalara uçardık blogger reklamsız bir ortam sunması ve daha kolay editlenmesi sebebi ile blogger tercih ettim tabi blogger oluncada bir çok yeni insan ile tanışma fırsatı yakaladım bunun hikayesini belki başka bir yazımda kaleme alırım, tek ve doğru bildiğim şey alt yapınız hangi platform olursa olsun içerik üretmek bir sanat çünkü her yazdığınız içerik çok değerli ve okuyucularınız içerik yazarken etkilemeniz gerekiyor ki insanlar sizi sevsinler çokca ziyaretiniz gelsinler böylelikle kitleyi elinizde tutma şansınız ve yeni dostluklar edinmeniz sağlıyor. ben en az 3 senedir özgün bir şekilde içerik üretmek için çabalıyorum, bu işi severek yaptığım için zevk alıyorum. bu içeriği okuyan arkadaşlarım önerim içiniz döküceğiniz bir günlük tarzı bir blogunuz olması çok güzel birşey ve yeni aileler edinmeniz içinde en güzel araç bu etkinlikte ismi geçen ve aracılık eden herkese çok teşekkür ederim.

Ek olarak;Bu içeriği okuyan herkes mimlendiniz bile sizleride bu etkinliğe davet ediyorum :) Mail Veya Yorum Olarak yazarsanız yorum bırakmaya geliceğim kendiniz çok iyi bakın sağlıcakla kalın Pandemi Sürecinde İyi İstirahatler ♥

Ağaç Ev Sohbetleri #68 Davet Etmek İstediklerim

https://www.lezzettramvayi.com/
https://fatofotofan.blogspot.com/ => GELENEKSEL AĞAÇ EV SOHBETLERI #69 - Fatofan
https://diziset.blogspot.com/

Yorum Gönder

18 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Ağaç Ev Sohbetlerine hoş geldiniz:) Katılımınızla bizleri mutlu ettiniz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili @KAYSTROS TYRHA sizde blog sayfamıza hoşgeldiniz huzur getirdiniz diğer etkinliklerde de umarım tekrar karşılaşırız teşekkür ederim.

      Sil
  2. Hemen hemen aynı duyguları duyoyoruz,yorum gelince bende çok mutlu oluyorum.Blog alemi ayrı bir yeri vardır benim için.İyi ki sende aramıza katıldın.Benide mimlediğin için teşekkür ederim haftaya bu mimi paylaşacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili @FATOFOTOFAN Ortak duyguları hissetmemiz çok güzel bir şey tabi ki bende sizin kadar ziyaret edilince memnun kalıyorum bildirim gelince mutlu olmayan yazar yoktur sanırım :) mim paylaştığınızda bildirmeyi lütfen unutmayın hemencecik okumaya geliceğim kendinize iyi bakın tekrar görüşmek dileğiyle :)

      Sil
    2. Tabiki paylaştım ,buyrun 😊
      https://fatofotofan.blogspot.com/2020/12/geleneksel-agac-ev-sohbetleri-69.html

      Sil
    3. Katılımınızla bizi çok mutlu ettiniz 😊 Sevgili #FATOFOTOFAN Bu tür etkinliklerde halen yer vermeniz bizim için çok güzel bir duygu 😊

      Sil
  3. ben de katılayım bu etkinliğe harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili @BABAANNEMINTAKVIMCIĞI Tabiki de bütün herkes bu etkinliğe davetli etkinliğe katılım sonrası bize ulaşırsanız hemen içeriğiniz okumak ve yorumlamak isterim :) tekrar görüşmek dileğiyle kendinize iyi bakın hoşçakalın :)

      Sil
  4. Selamlar, hoşgeldiniz ilginizi çeken konular oldukça bekleriz. Hem tek etkinlik bu değil yeni başlayan Kelime Oyunu etkinliğine de bekleriz, daha yaratıcı fikirler var orada.
    Eskiden bende web işleriyle uğraşırdım, Ağaç Ev sohbetleri 64'teki yazımı okursanız ortak yönümüz var. Tekrar görüşmek üzere, takipteyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aleykum Selam, Zaman zaman blog sayfanız uğrayarak diğer etkinliklerinizde de yer almaya çalışacağım davetiniz içinde ayrıca teşekkür ediyorum "Ağaç Ev sohbetleri 64'teki yazını bu arada severek okudum :) kendiniz iyi bakın sağlıcakla kalın iyi günler dilerim. bende sizi takipteyim.

      Sil
  5. Merhaba...Ben ne zaman nasıl bulaştım hatırlamıyorum bile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sevgili @Sevda hanım herkes bir şekilde bu platform uğruyor kimi sadece bakıp geçiyor kimileri gece gündüz yazıyor iyi ki bulaşmışsınız :)

      Sil
  6. Bu etkinlik konusundan sizin sayenizde haberdar oldum. Davetsiz misafir misali katıldığım mimde size de değindim. İyi günler.
    https://alidemiral.blogspot.com/2020/12/agac-ev-sohbetleri-68.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek biz davetsiz misafirleri çok severiz @Ali bey blog sayfamız hoşgeldiniz burası sizin eviniz bol bol zaman geçirebilirsiniz hemen sayfanız uğrayarak etkinliğiniz okumaya geçiyorum. bütün blog dostlarımız bu etkinliğe bekliyoruz :)

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Kendi çapımızda bir şey karalıyoruz diyelim :)

      Sil
  8. Blogumu cok seviyorum belmı bilişim kökenli olmamdan olabilir ayrıca blogumda gelen yorumlar benı cok mutlu ediyor guzel bir etkinlik yapmıssınız Gercekten tebrik ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlikte emeği geçen herkese bizde çok teşekkür ederiz #LEZZETTRAMVAYI Sizi buralarda yeniden görmek çok güzel 😊 tekrar aramıza hoşgeldiniz Sevgili #LEZZETTRAMVAYI

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !