Zihnimde hala yazılmamış cümleler var

Zihnimde yazılmayan cümleler var

Zihnimde hala yazılmamış cümleler var

"Zihnimde hala yazılmamış cümleler var" Her insanın beyninde üretmiş olduğu fakat kaleme almadığı cümleler vardır. Her insan bir sürü olay yaşar sadece olay yaşar demiş olursak belli başlı olaylar olarak kalır. Bu konuyu kişisel olarak ele almak istersem eve benimde hala zihnimde kurmuş olduğum hayata geçirmemiş olduğum hem cümlelerim var hemde kurgularım var. İstersek genç olalım istersek ihtiyar olalım zihnimizde kurmuş olduğumuz hayallerimiz gerçekleştirmeden gitmeyelim. Küçük bir çocuk büyüyünce yazar olmak istiyorsa o çocuk yazar olmadan bu dünyadan gitmesin. Bizim yaşadığımız hayat bir başkasının hayali olabilir? Peki ya bunun farkında mısınız? Kaç besmele var sabahlarında?

Sonumuzu bile bile yaşıyoruz

Sonumuzu bile bile yaşıyoruz farkında mısınız? Öleceğimiz bilerek yaşıyoruz önümüzde hazır cevaplar var zihnimizde kurmuş olduğumuz cümleleri yazmaktan ziyade hayata bile geçiremiyoruz, Bir gün hiç düşündün mü? Zihninde ki cümleler yazmayı? bazı insanlar başkalarının yaşamış olduklarından ders alır bazıları deneyerek öğrenir sen en iyisi Allah şükret çünkü senin Zihninde hayalini kurmuş olduğun cümleleri doğrusunu ve yanlışını biliyor,işitiyor ve o hayallerinin hangisinin doğru ve yanlış olduğunu biliyor o hayalini gerçekleştirmeden sana doğru olan yolu gösteriyor.

Etkinliği Başlatan: Erhan Çakırlar
Etkinlik Konusu: Google da çıkmayan bir cümlede 1.sıraya yükselme etkinliği
Teşekkürler:Engin Çilekçi,İbrahim Erdoğan,Seyhan Türker,Gülhan TC,İrem Wittgenstein,Yasemin Avun,Hakan Yılmaz
"Allah hiçbir nefse gücünün yeteceğinden öte yük yüklemez."

Yorum Gönder

14 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Sanırım yapmamız gereken de bu zihnimizde kalan şeyleri hayata geçirmek. Teşekkürler güzeldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet zihnimizde kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmeliyiz değerli yorumunuz için teşekkür ederim @Erhan bey ziyaretiniz çok memnun olurum etkinliği başlattığınız içinde ayrıca teşekkürler.

      Sil
  2. Zihnimde hala yazılmamış cümleler var etkinliğine hoş geldin.
    Biz de sana teşekkür ederiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bu etkinliği başlatan ve katılan herkese başarılar diliyorum :)

      Sil
  3. Ve o gün geldiğinde zihnimizdeki yazılmamış cümleleri artık istesek de yazacak vaktimizin olmadığı gerçeği ile karşılaşacağız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok doğru bir konuya değinmişsiniz @En Nefis Tariflerim sizi tebrik ediyorum ve bu arada "Blog Yazarlarını Tanıma Mimi" Konumuz'da mimlendiniz :)

      Sil
  4. zihindekilerle hayat çok paralel gidemiyor maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zihnimizdeki hayat ne kadar paralel gitmese'de gittiği yere kadar insanın gücü yettiği kadar başarması gerekiyor... yorumunuz için teşekkür ederim @Alanay Hanım

      Sil
  5. Zihnimde yazilmayan cümleler var yazin cok güzel olmus 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim derya hanım sizi burada görmek ne güzel :)

      Sil
  6. Çok güzel yazmışsınız, sizler den uzakta olsam böyle bir etkinliğe katılmak istedim Etkinlik sorumluları alanını sizden aldım kendi sitemde ise kaynak olarak belirttim, çok teşekkür ediyorum bu tür etkinliklerle insanları bir arada tuttuğunuz için. Gayet hoş ve güzel bir şekilde yazmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Etkinlik halen devam ediyor istediğiniz zaman katılım sağlaya bilirsiniz çok memnun olurum Etkinliği kurgulayan @Erhan Çakırlar çok teşekkür ediyorum etkinliğin yetkilisi kendisidir. beğenmeniz sevindim içeriğiniz hazırlayınca bildirmeyi unutmayın incelemek istiyorum başarılar dilerim @Zanalab

      Sil
  7. Zihnimde hala yazılmamış cümleler var etkinliği hayli hareketli ve eğlenceli oldu. Bu aralar etkinliklerden yana şanslıyız. Bloglara bir farklı renk ve hareket geldi. Zihnimizde yazılmamış cümle kalmasın diyelim o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten bende bu kadar katılım beklemiyordum büyük bir patlama oldu :) etkinlikler blog sayfalarına ve insanlara tanınma şansı getiriyor bütün herkesi etkinliğe bekliyoruz dediğiniz gibi @Gülhan hanım

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !