Blog Yazarlarını Tanıma Mimi

Blog Yazarları Tanımak

Merhaba değerli blog yazarları blog listemi gezerken mim oluşturan blogları geziyordum ve bir mim keşfettim bu mim blog yazarlarını tanımak için oluşturulmuş bir mim benim hedefimde blogger yazarlarını tanımak ve büyük bir kitleye hitap ettiğim için ulaşmak istediğim blog sayfalarına vip olarak ulaşacağımı düşünüyorum ve tabi ki sizlerin desteğiyle şimdi size mimden bahsedeceğim mim kim oluşturmuş kimler mimlenmiş detaylı olarak anlatacağım. Bu arada bu yazımı okuyan hey sen evet evet sana diyorum bay veya bayan hiç fark etmez sende mimlendin dostum haberin olsun :)

Blog yazarlarını tanımak için tavsiyeler

Bir blog yazarı olarak "Blog yazarları tanıma mimi" google+ kapanacağı için bizim yararımız olacağını düşünenlerden yanayım biliyoruz ki google+ nın kapanması blogger sayfalarını etkileyecek google+ yorumları silindi,google+ fotoğrafları silindi,google+ silindi bu google plus sisteminin silinmesi bloggerde ki google+ bilgilerinizde silineceği anlamına gelmektedir. bu konuyla ilgili bir çok web sitesi açıklama yaptı. mimler sayesinde bloggerler birbirini takipte kalma şansını elde edecektir.

Etkinlik Sorumlusu :Blogcu Sultan
Etkinlik Sorumlusu Web :blogcusultan.blogspot.com
Etkinlik İle İlgili Ayrıntılı Bilgiler :Blog Yazarlarını Tanıma Mimi

  • 1- Nerelisiniz ?
Eskişehirliyim ve Eskişehir yaşamımı sürdürüyorum çünkü Eskişehir hem Aşk-ı Şehir hemde Şehir-i Sevdadır.
  • 2-Burcunuz ?
Oğlak burçlara fazla inanmam. ama özelliğini taşıdığım söylenebilir mi bilmiyorum :)
  • 3-Bloglarda en çok ilginizi çeken şeyler ?
Özgün olması ve Responsive olması ve ilgi çekici olması en önemlisi seo uyumlu olmasıdır.

  • 4- En sevdiğiniz mevsim ?
Tüm mevsimleri severim en çok ilkbaharı severim :) muhteşem manzaralar sahip olduğu için izlemeye doyamıyorum.
  • 5-Yabancı Diliniz ?
İngilizce kendimi idare edebilecek kadar :)
  • 6- Boş zamanlarınızı nasıl değerlendiriyorsunuz?
Blog sayfamla ilgilenir veya diğer blog sayfalarını incelerim. Webmasterlik ile uğraşırım ve ya aklıma gelen yeni bir proje ile uğraşırım.
  • 7- En son okuduğunuz kitap ?
Kanadı kırık melek'in kanadına takılanlar
  • 8-Hayatınızda pişman olduğunuz bir şey?
Herkes güvenmek ve herkes yardım etmek
  • 9- Tuttuğunuz takım ?
Türkiye & Galatasaray
  • 10- Çantanızdan eksik etmediğiniz şeylerden bazıları ?
Telefonum,Anahtarım ve Cüzdanım
  • 11- En sevdiğiniz içecek
Kahve :)
  • 12- Ve Son Olarak Bloğunuzdan Hiç Para Kazandınız mı?
Blog sayfamdan henüz hiç ücret kazanmadım ama kazanmayı bekliyorum tekliflere açığım.

Artık şimdi sıra geldi bu mim uygulamasını istediğim severek takip ettiğim blog yazarları arasından etiketleyecek olduğum kişileri seçmeye eğer etiketlediğim veya etiketlemeyi unutmuş olduğum,ama mim katılmak istiyen bütün herkesi bu mim cevaplaması için davet ediyorum :)

Renkliblogsayfam.site - Burayı Tıklayınız
Esratakim.blogspot.com - Burayı Tıklayınız
Ennefistariflerim.com - Mim Yorumda
Aylakeditor.blogspot.com

Yorum Gönder

45 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Mimler yağmur gibi geliyor :) Teşekkürler kardeşim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim İbrahim bey :) Mutlaka bekliyorum sizden mim geri bildirim yaparsanız çok sevinirim iyi günler dilerim

      Sil
  2. Çok güzel bir mim olmuş, keyifle okudum belki bir kaç zaman sonra yaparım...Emeğinize sağlık...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Evet yakalandınız mim okurken mimlendiniz mutlaka bekliyorum @Furkan bey Aleyküm selam kardeşim

      Sil
    2. Dostum bu mimi bugün paylaştım, beklerim her daim :)...Selam ve Dua ile...

      Sil
    3. Kısa zamanda incelemeye geleceğim eline koluna sağlık :)

      Sil
  3. Mim yazınızda blogumu gördüğüme çok sevindim. Çok teşekkür ederim.. Çok ince düşünmüşsünüz. izin verirseniz soruları hemen burada cevaplamak isterim.
    -Adanalıyım.
    -Aslan burcuyum.
    -Blogların özgün içerikli, samimi ve güncel olmasına dikkat ederim.
    -Sanırım ben mevsimlerden sonbaharı çok seviyorum. Aslında her mevsimi ayrı bir coşkuyla karşılarım ama sonbahar beni benden alıp götürüyor. Çok şey buluyorum sonbaharda. Doğa bambaşka bir renge bürünüyor. Biraz duygusal bir mevsim sanki.
    -Yabancı dilim İngilizce.
    -Boş zamanlarım aslında yok gibi. Hayatımın her dakikasında bir şeyler yapmak için programlanmış gibiyim.:) Bunun içine sevdiğim hobilerimi yapmak da dahil. Kitap okumaya ve blog okumaya özel zaman ayırıyorum. Müzik dinlemeyi çok seviyorum.
    -En son Turgut Özakman-Şu Çılgın Türkler isimli kitabını 2. kez okudum. İlk okuyuşum birkaç yıl önceydi.
    -Hayatımda pişmanlık kelimesine yer yok. Çünkü yaşadığım her şey tecrübedir ve beni ben yapar. Ama -keşke- dediğim olmuştur.
    -Takım tutmuyorum. Bir insan takım tutmaktan bu kadar mı uzak olur.:)
    -Çantamdan en az 3-4 paket kağıt mendil ve bir o kadar da ıslak mendil çıkar.:)
    -En sevdiğim içecek çay olabilir ama kahvem üzülmesin. Onu da seviyorum.:)
    -Şu anki blogumdan hiç para kazanmadım. Ama bundan önceki blogumdan kendime minik şirin bir hediye alacak kadar para kazandım.:) Ama asıl çok güzel dostlar kazandım.

    Mimi yanıtlamak çok keyifliydi. Çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Tabiki'de mim burada cevaplayabilirsiniz blog sayfamız sizin sayenizde bu kadar kitleye hitap ediyor bu blog hepimizin sizi'de daha yakından tanımış oldum mim katılığınız için çok teşekkür ediyorum başkalarını mimlemeyi unutmuşsunuz :D

      Sil
  4. Mim haftasındayız sanırım 😂😂
    Mimmgörevimi en kısa sürede tamamlayacağım teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım öyle mimler peş peşine geliyor daha çok mim olacak umarım kısa zamanda mim yazarsanız hemen ziyaretiniz gelmek istiyorum geri bildirim mutlaka bekliyorum :)

      Sil
  5. blogcu sultanın en son ıspanaklı pasta tarifini okudum.ardından bu saatte mecburen çikolata yedim :)) öyle lezzetli görünüyorduki!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim ya :) Çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Ama benim yüzümden çikolata yemene de üzüldüm :(

      Sil
    2. :)) üzülmeyin çünkü sürekli yiyorum buda benim zaafım:))

      Sil
  6. Merhabalar. Mimimi cevapladığınız için çok teşekkür ederim. Bak bu mim sayesinde ben bu güzel bloğu öğrendim :) Bundan sonra bende sizi takipteyim. Ayrıca ilk bahar mevsimi benimde en sevdiğim mevsimdir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim @Blogcu Sultan mimler insanların birbirleri ile iletişim geçmesini sağlıyor bende bu yüzden mimler bayılıyorum :) İlk Bahar Kim sevmez ki :)

      Sil
  7. Blogcuları tanımak adına güzel bir mim olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim umarım katılım olur :) Mutlaka bekliyorum bu arada sizde mimlendiniz bu yazıyı okurken

      Sil
    2. Nerede mimlendim göremedim ben :)

      Sil
    3. "Bu arada bu yazımı okuyan hey sen evet evet sana diyorum bay veya bayan hiç fark etmez sende mimlendin dostum haberin olsun" içeriğimiz okumuşsunuzdur muhtemelen :) o yüzden mimlendiniz Erhan bey :)

      Sil
  8. Yeni uygulamanız hayırlı olsun genellikle spam yorumlara yer vermiyorum ama sayfanız severek takip ediyorum ve insanlar için yararlı bir blog sayfasına sahipsiniz bu yüzden sizi hem tebrik ediyorum hemde destekliyorum görüşleriniz için teşekkürler Aleyküm selam tekrar görüşmek dileğiyle selametle

    YanıtlaSil
  9. Blog yazarlarını tanıma mimi soruları eğlenceliymiş. Yakında bu kesinlikle bize de gelir. Biz henüz hangisini tercih edersin mimini yazacağız Aso'cuğumla. Çook işimiz var çook...:) Bu arada ne çok mim etkinliği oldu ve şenlendi buralar. Soruları hazırlayan ve yanıtlayan ve arkadaşları mimleyen herkese teşekkürler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum @Dert Anası Gülhan hanım bu mim size gelmeyecek çünkü bu yazıyı okurken sizde mimlenmiş oluyorsunuz okuduğunuz göre artık mimlendiniz herkesin söylediği gibi şubat ayı mim ayı oldu :) ben teşekkür ederim emeği geçen herkese'de başarılar diliyorum kendiniz iyi bakın tekrar görüşmek dileğiyle

      Sil
  10. Eyvaallah sağolasın dostum :)

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar. Blog sayfanı ve tasarımını genel hatlarıyla çok beğendim. Alexa değerlerine baktım harika rakamlarda. Konularına ve yazılarına baktım içerikler dolu dolu. Başarılarının devamını dilerim.

    İlk girdiğimde gözüme çarpan Ana Menüde yer alan BEN KIMIM oldu. Bence BEN KİMİM olsa daha hoş bir görüntü olabilirdi. Ayrıca her yazının üstünde yer alan "E-Blog" "Kitaplar" ve Sponsor gibi kategorilerin yer aldığı kısmı gereksiz büyük buldum. Bence sitenin sağına kısmına widget olarak eklesene daha basit ve hoş bir sayfa girişi olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca her sayfada günün videosu ve trailer olarak youtube videon var onlar için ayrı bir sayfa açabilirsin bence böylesine profesyonel bir blokta bir sayfada içerikten alakasız video olmamaması daha hoş olacaktır.

    Son olarakta mobil temanı inceledim bloggerın kendi sağladığı temayı kullanıyorsun (Daha hızlı olsun diye zannediyorum). Onun yerine özel temanı daha da güzelleştirebilirsin. Bloggerın sağladığı mobil tema gerçekten kötü.

    Uzun bir inceleme yaptım. Senden de bir inceleme bekliyorum sitemle ve yazımla ilgili; https://magazintur.blogspot.com/2019/01/hint-cingeneleri-2019-ylnda.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar @Magazin Tur blog sayfamızı ziyaret ederek incelediğiniz için çok teşekkür ederim, Alexa için çalışmalar sürekli yapıyoruz sizlerin sayesinde bu kadar kaliteli bir sayfaya sahibiz Boş sayfalara bakmaktansa dolu dolu içerik oluşturduk ve hala boş yerlerimiz var konuk yazarlarımız bekliyoruz :) basit görseller kullanmaktan kaçınıyorum.. görsel bir tema kullandığımız için kullanıcı diğer sayfalara kolay erişmesi gerekiyor bunun için böyle bir eklenti oluşturduk günün videosu kısmı kalıcı bir bölüm değil kişisel bir blog olduğu için ekledim daha geliştirmeyi düşünüyorum önerileriniz dikkat alacağım mobil tema bilgilendirme için teşekkür ediyorum evet hızlı ve olması için blogger kendi mobil temasını kullanıyorum gelişmeler devam ediyorum vakit buldukça blog sayfam ile ilgileniyorum bütün görüş ve önerileriniz için sağolun iyi günler dilerim

      Sil
  12. sizi yeni keşfettim ve izlemeye aldım :) sizi de bloguma bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman blog sayfamız hoşgeldiniz gt yapıyorum hemen ve ziyaretiniz geliyorum teşekkürler @Selen hanım

      Sil
  13. merhaba, öncelikle teşekkür ederim :) bilgisayarımın elektrik girişindeki arıza nedeniyle birçok işim gecikti. telefondan yazı yazmak uzun sürüyor o yüzden tercih etmiyorum. Blog yazarlarını tanıma miminize bugün cevap yazacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Esra hanım ben teşekkür ederim :) O zaman kısa zamanda mutlaka bekliyorum geri bildiriminiz içinde ayrıca teşekkür ederim.

      Sil
  14. Keyifli bir mim olmuş :) Mimler sayesinde blogger arkadaşlarımızı yakından tanıyoruz. Yardım etmekten asla pişman olmayın derim, karşılığını elbet bir gün alacaksınız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeniz sevindim @Neşeli Süs Evim Bu mimler iyiki var evet görüşünüz kesinlikle katılıyorum :)

      Sil
  15. Bende oğlak burcuyum. Cok keyifli olmuş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ooo burçtaşız demek inci hanım teşekkür ederim mim katılmanız dileğiyle kendiniz iyi bakın iyi günler dilerim.

      Sil
  16. Hoş bir yazı olmuş , keyifle okudum .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blog sayfamız hoşgeldiniz @Gizem hanım teşekkür ederim.

      Sil
  17. Öyle geçerken uğrayayım dedim yeni bir yazı var mı diye ama yokmuş maalesef... Ayrıca belki fark etmemişsindir sitenin en alt sağ kısmında jdsezer trailer videosu var. Videoyu tıklayınca görüntülenmiyor, belki güncellemek gerekebilir, söylemek istedim :)...Selam ve Dua ile...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Ziyaret etmeniz çok sevindim sitemizin sağ alt kısmında ki jdsezer trailer videosu incelendi herhangi bir problem yok tarayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir... teşekkür ediyorum iyi günler dilerim.

      Sil
    2. "Video kullanılmıyor. Bu videoyu Youtube'da izleyin. Diğer web sitelerinde oynatma, video sahibi tarafından devre dışı bırakıldı." yazısı çıkıyor. Youtube gidince izleniliyor ama burada izlenilmiyor onu demek istedim :)...Selam ve Dua ile...

      Sil
  18. Merhaba, hoş bir mim olmuş, bu burç kısmında kime baksam oğlak bende dahil :D yeni keşfedenlerdenim bloğunuzu :) severek takibe alıyorum ve bende bekliyorum bloğuma sevgiler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar @Rabia hanım sizinle'de burçtaşmışız ne güzel :D bundan sonra'da sık sık beklerim o zaman hemen ziyaretiniz geliyorum teşekkür ederim yorumunuz için iyi günler dilerim

      Sil
  19. Ne güzel bir mim olmuş bu böyle.Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sizide bu mim bekliyorum @Fatofotofan beğenmeniz sevindim :)

      Sil
  20. Sizi yeni keşfettim ve izlemeye aldım sizi de bloguma bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bende sizi izlemeye alıyorum hemen ziyaretiniz geleceğim.

      Sil
  21. Blogdan para kazanmayı bende bekliyorum hala 😀

    YanıtlaSil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !