Bedava-sitem siteyi silme

Bedava sitem hesabını silmek

Bedava-sitem siteyi silme

Bedava-sitem siteyi silme konusu hakkında bir anlatım yapacağım eğer bir bedava-sitem.com sayfasından bir hesap oluşturduysanız sizin'de bir tr.gg siteniz mevcuttur. peki bu tr.gg sitesi nasıl kapatılır? veya bedava sitem site nasıl silinir? eğer bu sitenizden hiçbir veri kalmasını istemiyorsanız bir yedeğini almanız öneririm. işlemler başlayalım. öncelikle google arama çubuğuna bedava sitem yazarak arama yapıyoruz. gelen sayfada site bilgileriniz giriyorsunuz.

Örnek:
bedava sitem giriş sayfası

Hesabınız giriş yapmak için site yazan yere sitenizin alan adını yazmanız gerekmektedir.Yani hangi tr.gg uzantılı siteniz kapatmak istiyorsanız o sayfanızın alan adını yazmalısınız. Eğer site bilgileriniz unuttuysanız veya kullanıcı adınız yada bedava sitem şifreniz unuttuysanız "Şifrenizi mi unuttunuz?" butonuna tıklayarak bilgileriniz ulaşmanız gerekmektedir.Sayfa sizi otomatik olarak yönlendirecektir bizzat kullanıcı adınız ve şifreniz girdiğiniz varsayalım.

Açılan sayfada sitene giriş butonuna tıklayarak devam ediyoruz bir alt menü'de ayarlar butonu mevcut ayarlar butonuna tıklıyoruz.açılan panel'den daha fazla seçenek butonuna tıklıyoruz.

Bedava sitem ayarlar ve daha fazla seçenek

bedava sitem daha fazla secenek

Bu buton tıkladığınızda bizi bedava sitemin yeni bir arayüz karşılıyor, bu panel'de eğer bedava-sitem sitemizi silmeden önce yapılması gerekenler için bilgilendirmeler yer verilmiştir. bedava sitem hesap çalma durumu söz konusu ise Giriş logu butonuna tıklayarak senden başka birisi bedava-sitem.com'a giriş yapmış mı? öğrene bilirsiniz. diğer bir şekilde bedava sitem login log öğrenebilirsiniz. bizim asıl yapmamız gereken işlem kullanmış olduğumuz tr.gg sitesini kapatmak eğer tr.gg sitesinden hiç bir veri almak istemiyorsak hiç bir resim bırakmak istemiyorsak tamamen tr.gg sitesini silmek istiyorsak Sayfa kapatma butonuna tıklıyoruz. eğer arayüzü İngilizce ise lock website ibareside yer alabilir.

Bedava sitem daha fazla seçenek ve sayfa kapattma

bedava sitem lock website

Bedava sitem lock website veya bedava sitem sayfa kapatma butonuna tıkladığınızda bu işlem hiçbir şekilde geri alamayacaksınız. diğer işlemler'de şu şekilde gerçekleştirmelisiniz.

Bedava sitem hesap kapatma ayarları


Açılan panel'de hesabınız kapatmak istediğiniz emin misiniz? sorusunun altındaki kutucuğa "please lock siteismi.tr.gg" yazıyoruz. gerekli ise kutucuğu işaretleyerek Evet, lütfen kapatın. butonunu tıklıyoruz. ve admin tarık bey web siteniz tamamen kapatıyor.

Yorum Gönder

8 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Bilmeyenler için güzel bilgilendirme artık Blogger'a geçmeniz önünde hiç bir engel kalmadı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Umarım gerekli kişilere makalemiz ulaşır ve bizzat'da söylemiş olduğunuz gibi "Blogger'a geçmeniz önünde hiç bir engel kalmadı" diyoruz :)

      Sil
  2. Teşekkür ederim geri bildiriminiz için blog sayfanız ziyaret ettim fakat link bırakmanız üzücü bir durum blog sayfamızda genelde spam yorumlara izin vermiyoruz eğer backlink almak istiyorsanız sizi mutlaka konuk yazar olarak bekliyoruz :) dofollow linkleri kaçırmayın :))

    YanıtlaSil
  3. İlgi alanıma girmese de güzel bir bilgilendirme olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim @Fatih bey

      Sil
  4. Uzun süre önce kullanıyordum daha sonra wordpress oradan da bloggera geçtim. Ama güzel anılarım vardır bedava sitemde o yüzden site silme işine pek girmedim :) Bırakın öyle kalsın yahu silmeyin sitelerenizi. Anı olur ileride

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru bir karar vermişsiniz blogger geçmekle :) bedava sitem eskiden güzeldi site silmek istemeyenler index koyarak bırakmasında önere bilirim :)

      Sil
  5. Beş sayfadan fazlasına izin vermiyorlar zaten. İçerik eklemeye elverişli değil artık.

    YanıtlaSil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !