Ava: 2020 Film İncelemesi

Ava film anlatım

AVA FİLMİ HAKKINDA YORUMLARIM

Uzun zamandır bir çok kategoride içerik yayınlamaya devam ediyorum blog okuma listemi gezerken "YUREGİMİNİKLİMİ" yayınlamış olduğu İZLEDİKLERİM 13 listesine denk geldim ve "AVA 2020 FİLM" hakkında ki yorumunu okudum görsel aksiyonlu bir film benzediği için izleme kararı aldım film gerçekten şahane dram,gerilim ve suç üzerine bir film ve spoiler vermemek için kendimi zor tutuyorum diyebilirim kısacası izlemeniz kesinlikle tavsiye ediyorum şimdiden iyi seyirler.
NE OLDUM DEMEMELİ, NE OLUCAĞIM DEMELİ

Ava - 2020 filmnin Konusu


Film Güzelliğinin ardında büyük bir sır gizleyen Haneye, göründüğünden çok daha tehlikeli biridir. Genç kadının ona bakanlardan gizlediği başka biri yüzü vardır. Haneye aslında bir suikatçıdır. Para karşılığında suikastler tertip eden genç kadın, yüksek profilli, iyi para getiren işler için bütün dünyayı dolaşarak cinayetler işlemektedir. Hayat tarzı şu an için ona iyi kazançlar sağlamıştır ancak aldığı son işle beraber her şey değişecektir. Haneye'in son görevi hiç ummadığı şekilde ters gider. İşin geldiği son noktada Haneye, kendini kaçmak zorunda bulur. Artık Haneye bütün becerilerini hayatta kalabilmek için kullanmak zorunda kalacaktır... Filminin Bilgileri

Ava - 2020 filminin Bilgileri

Yönetmen: -
Ülke: ABD
Tür: Dram, Gerilim, Suç,Aksiyon
IMDB: 5,3
Vizyon Tarihi: 29 08 2020
Gösterim Süresi: 96 Dakika
Nam-ı Diğer: Eve

Ava - 2020 filmnin Fragmanı


Yorum Gönder

2 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Daha güzel filmlerde buluşmak dileğiyle sevgiler,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim @YÜREĞIMIN İKLIMI zevkle sizi takip etmeye devam edeceğim sevgiler ve iyi yayınlar dilerim :)

      Sil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !