İnternetten Para Kazanmak

Niche ile para nasıl kazanılır

Niche Site Açma ile Para Nasıl Kazanılır

Konu internetten para kazanmaya geldiğinde, benim alanım diyebilirim. Çünkü onlarca yıl olmasada ben son bir kaç yıldır internetten para kazanabiliyorum.

Kimilerine göre bu bir sanattır. Yani İnternetten para kazanma sanatı. Bu makalemizin sonunda sizlere para kazandırmayı garanti ediyorum 😅

Öncelikle İnternetten Para kazanmanın belki sayamacağım kadar yolu vardır. Yani o kadar fazla diyebilirim. Ama bugün sizlere Niche Site Açma ile para kazandırmayı sunuyorum.

Niche Site Nedir ?

Niche site genel olarak webmaster grubunun bir argosudur. Niche sitenin birden fazla tanımı yapılabilir. Kısaca Niche site nedir sorusuna cevap verecek olursak, rekabetin hiç olmadığı ama reklam gelirlerinin yüksek olduğu sitelerdir.

Biraz daha açacak olursak, Niche sitelerde aranma hacmi pek önemli değildir. Aranma hacminin fazla olmasına bakılmaz. Aylık 100 ile 5000 aranma hacmi idealdir. 

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus rekabetin 0'a yakın olduğu kelimeleri bulmak ve bu anahtar kelime ile ilgili bir domaini almak hatta mümkünse Keyword Domain almaktır.

Keyword Domain nedir ?

sadece anahtar kelimeyi kapsayan alan adlarıdır. niche site için alan adı satın almak istediğinizde sadece .com domainleri tercih etmemelisiniz. Bununla birlikte .net veya .org gibi domainleri hatta her domain uzantısını tercih edebilirsiniz


Wordpress Site Açmak

Bir web sitesi açmak isterseniz bu neden wordpress yazılımı ile olmasın ? Wordpress dünyada en çok tercih edilen Cms Yani içerik yönetim sistemidir. Ayrıca Wordpress ile ilgili onlarca dersin bulunduğu bir web sitesi mevcut. Wordpress Dersleri sayfasına buradan ulaşabilirsiniz ve bu sayede onlarca wordperss derslerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Jdsezer blog okularına özel küçük bir tiyo vermekte güzel bir hediye olabilir. Niche siteler genellikle Türkçe içerikli değildir. Bunun sebebi ülkemiz ekonomisinin yeteri kadar elverişli olmamasıdır. Bu nedenle açacağınız sitelerin ingilizce ve Amerika kitlesine hitap edecek içerikler olması önemli olabilir.
Niche site açmak aslında oldukça para kazandıran bir iş olmuştur, bunun bir kaç örneğini rakamlar üzerinden verebilirim.
Amerika'da Araba Tamiri isimli bir web sitesine sahip bir arkadaşımın aylık kazancı 10.000₺'nin üzerindedir. Yalnızca Domain ve hosting için yılda bir kez 100₺ civarında ödeme yapmaktadır.

Durum Değerlendirmesi

Sonuç itibari ile Niche site açarak sizde binlerce dolar para kazanabilirsiniz. Üstelik bu dolarlar ülkemize giriş yaparak ülkemiz parasını değerli kılmak adına güzel bir çalışma olabilir. Zira Yurt Dışından para gelmektedir.
Bu blog yazısında JDSezer web sitesi aracılığı ile sizlere güzel şeyler sunduğumu düşünüyorum. Umarım blog yazımı beğenmişsinizdir. Hoşçakalın.

Konuk Yazar:Deniz Işık » Dijital Pazarlama Ve Wordpress Uzmanı
        

SEO, Web Tasarım alanlarında kendini geliştiren, geliştikçe,geliştiren Türkiyenin en büyük Blog sitelerinden birisi olmayı başarmış bir web sitesinin sahibi.

Facebook Twitter İnstagram GooglePlus


Yorum Gönder

1 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.
  1. Niche site açarak internetten para kazanmak tabiki mümkün. Ama bazı uyanıklar para kazanmak için hiç yazarlık deneyimi olmadan, emek hırsızlığı yaparak para kazanacağını sanıyor. Her iş zor olduğu gibi blog yazarlığı da bilgi, emek, sabır, özgün yazılar gerekir ki para kazanabilsinler. Niche blog her zaman başarıyı getirir. Emeklerinize sağlık.

    YanıtlaSil

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Web sitemiz, deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Daha Fazla Bilgi Edinin
Accept !